romanian english

»Evollo» PROIECT POS CCE 3.3.1 » Justificarea necesităţii implementării proiectului

Justificarea necesităţii implementării proiectului

Pentru a face faţă mediului concurenţial din ce în ce mai exigent, companiile moderne caută metode de optimizare a activităţilor de bază prin folosirea tehnologiilor informatice moderne.

Prin analiza proceselor interne şi a fluxurilor de lucru din cadrul departamentelor funcţionale ale companiilor Client, consultanţii Evollo identifică oportunităţile de optimizare şi recomandă clientului cele mai potrivite solutii software care să ajute acest proces de optimizare.

Indiferent dacă decizia de investiţie în sistemele informatice este dictată de motive concurenţiale, de reduceri de costuri, de implementarea unor procese noi sau de re-tehnologizare, această decizie trebuie susţinută de o analiza de fezabilitate argumentată.

Consultanţii Evollo vă pot ajuta să identificaţi alternativele tehnologice de implementare a soluţiilor IT şi pot realiza analize de fezabilitate comparative care tratează atât factorii de preţ cât şi aspectele legate de riscuri, factori externi sau oportunitate.

Folosind metode şi algoritmi recunoscuţi pe plan internaţional, cum ar fi Analiza Valorii Dobândite (Earned Value Analysis) sau analiza Cost-Beneficiu, consultanţii Evollo vă ajută să luaţi o decizie corect fundamentată care să optimizeze atât beneficiile obţinute cât şi valoarea investiţiei.

Din aceiasi categorie:Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro