romanian english

»Evollo» Despre Noi » Cine suntem?

Cine suntem?

Evollo este o companie dinamică cu competenţe dovedite de-a lungul ultimilor ani în domeniul consultantei IT. Compania a fost fondată de un grup de profesionişti cu experienţă in consultanţa IT, în dezvoltarea şi implementarea soluţiilor IT atât pe piaţa din Romania cât şi în numeroase implementări internaţionale, precum şi experienţă în project management, business development şi marketing.

Sediul central al companiei este în Bucureşti, Evollo avand şi un punct de lucru în orasul Găeşti.

Misiunea companiei este aceea de a transforma viziunea clienţilor noştri în rezultate, provocând schimbări pozitive şi măsurabile la toate nivelurile organizaţiei. Obiectivul nostru este acela de a construi parteneriate durabile, bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor de afaceri, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare al companiei. Ne dorim să devenim un nume de referinţă în industria de consultanţă din România şi să fim partenerul preferat al clienţilor care doresc etică şi profesionalism.

Din aceiasi categorie:Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro