romanian english

Termeni Generali

Evollo SRL menţine şi operează aceste site-uri (www.evollo.ro, www.evollo.com, www.evollo.eu ) pentru prezentarea produselor şi serviciilor proprii. Evollo îsi rezervă dreptul de a revizui şi aduce la zi în orice moment termenii de utilizare ai site-ului, aceste modificări intrând în vigoare din momentul afişării lor pe site. De asemenea, firma îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul site-ului fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

Copyright

Conţinutul acestui site este copyright exclusiv al firmei Evollo SRL şi nu poate fi copiat, reprodus sau publicat în nici o formă (electronică, tiparită, etc) fără acordul prealabil al firmei. Este interzisă introducerea de legături la acest site către alte site-uri sau invers, fără acordul nostru prealabil.

Copyright-urile pentru toate informaţiile existente pe acest site sunt detinute de Evollo sau de partenerii săi. Mărcile, logo-urile, imaginile, reprezentările şi orice alte materiale din conţinut nedeţinute de Evollo sunt copyright-uri ale deţinătorilor lor legali.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul anterior al Evollo.

Evollo nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare a utilizatorilor cu acesta.

Folosirea acestui site se face în conformitate cu aceste reguli pe care dumneavoastră ca utilizator le acceptaţi prin contactarea şi folosirea acestuia.Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro